Faster Forward Elements is nu beschikbaar voor iedere organisatie. Daarmee breiden wij ons aanbod uit naar ondernemers buiten de financiele dienstverlening. Tot nu toe lag de focus van Elements vooral op de hypotheken-en verzekeringssector.

Sinds 2007 heeft Faster Forward ervaring met het ontwikkelen van business software. Inmiddels maken als zo’n 3600 mensen in de financiele dienstverlening gebruik van de software om tijd te besparen en efficienter te werken.

Werkprocessen stroomlijnen

Volgens directeur André van Nieuwenhuijzen groeit ook onder de ondernemers buiten de financiele dienstverlening de behoefte aan een oplossing die bedrijfsprocessen ondersteunt en standaardiseert. ”Met Elements kan vanaf nu élke ondernemer of organisatie -ongeacht de branche- goed en efficient werken”, vult André aan.

Van Nieuwenhuijzen: ”Elements is een online ERP (Enterprise Resource Planning) systeem, waarmee u alle afdelingen binnen uw bedrijf ondersteunt. Zo biedt deze software de mogelijkheid om tijd-en plaats onafhankelijk te werken, veilig en online in de cloud. Klant kunnen ook gebruikmaken van de geintegreerde worfklow-engine voor het stroomlijnen van hun werkprocessen: het systeem bewaakt de voortgang en plant acties in voor de medewerkers”.