Actief klantbeheer
met Client Officer

Faster Forward is hoofdpartner van het splinternieuwe platform voor uw binnendienst: Client Officer. Het eerste evenement, de HypoTop vond plaats op 14 november 2019 in het Spant! te Bussum. Tijdens deze dag waren er inspirende sessies voor backofficemedewerkers. Hier konden zij kennis opdoen om hun werk commerciëler en waardevoller te maken. 

De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. Hierdoor wordt de klant steeds efficiënter en sneller bediend. Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de backofficemedewerker. Een mooie kans dus om uw medewerkers om te scholen tot commercieel talent met oog voor actief klantbeheer.

Transitie naar actief klantbeheer

Het Client Officer platform helpt uw medewerkers bij de transitie naar actief klantbeheer. Dit is tevens waar Faster Forward zich sinds 2006 op focust. Inmiddels is Faster Forward Elements dan ook uitgegroeid tot dé software-oplossing voor actief klantbeheer.

Om deze visie met u te delen, is Faster Forward in 2019 en 2020 hoofdpartner van Client Officer.

Wat houdt de functie van ‘Client Officer’ in?

Er zal een transitie van administratief gedreven backoffice-medewerker naar commercieel gedreven talent moeten plaatsvinden. Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent. Het advieskantoor creëert hiermee een proactieve klantbenadering die  naadloos aansluit bij de zorgplicht die voortvloeit uit de Wft. Zo ontstaat de nieuwe functie van Client Officer (CO).

Kortom:

  • Binnendienst wordt frontoffice
  • Commerciëler maken van activiteiten
  • Samenwerken aan een toekomstig bedrijfsmodel

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op ClientOfficer.nl