10 onmisbare kenmerken van de website van een financieel adviseur (webinar)

Vanwege een wereldwijde storing bij cloudflare is het mogelijk dat u momenteel geen e-mail ontvangt om het webinar te bekijken. Klik hieronder om naar het webinar te gaan.

Webinar door Faster Forward en Dutch Media Lab

Op 21 juni 2022 om 11.00 uur organiseert Dutch Media Lab in samenwerking met Bureau DFO en Faster Forward een webinar: “De 10 onmisbare kenmerken van je website”. Dit webinar richt zich op alle onafhankelijke financieel adviseurs van Nederland.

Tijdens dit webinar laten Mathijs van Waes en Jessica Seegers zien welke 10 kenmerken onmisbaar zijn voor op je website. Dutch Media Lab is gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites van financieel advieskantoren. Je website is het online visitekaartje voor (potentiële) klanten, waarbij het belangrijk is dat ze eenvoudig en effectief de juiste informatie vinden. Als je zorgt dat je bezoekers eenvoudig kunnen oriënteren op je website, is de kans veel groter dat ze vervolgens ook een adviesgesprek inplannen.

Dutch Media Lab biedt een mix van slimme campagne pagina’s tot complete websites. Met nuttige content: zoals actuele rentestanden en rekentools voor hypotheken. Met wekelijkse nieuwsartikelen, zelf-sluit-verzekeringen en met slimme formulieren voor klantbeheer of een maandelijkse nieuwsbrief.

Benieuwd naar hoe je de aantrekkelijkheid van je website verhoogt? Meld je dan nu aan voor ons webinar in samenwerking met Bureau DFO en Faster Forward.

Mathijs

Mathijs van Waes

Marketing en communicatie bij Faster Forward •

jessica

Jessica Seegers

Creative Lead bij Dutch Media Lab •

Wat kan je verwachten?

N

Waarom een goede website zo belangrijk is

N

Hoe jouw website beter wordt dan alleen een visitekaartje

N

Welke methodes effectief zijn voor meer interactie en nieuwe leads

N

Hoe je slimme rekentools en formulieren gebruikt

N

Hoe je jouw advieskantoor professioneel en persoonlijk positioneert

N

Wat we verstaan onder de juiste informatie voor jouw (potentiële) klanten

N

Hoe je de aantrekkelijkheid van jouw website verhoogt

N

Inclusief Q&A: stel live al jouw brandende vragen

DML schermen
Praktische informatie
  • De presentatie duurt circa 30 minuten. Daarna is er nog voldoende tijd om live vragen te stellen.
  • Kun je niet op dit tijdstip? Meld je dan toch aan. De dag na de opname ontvang je dan een link om het webinar terug te kijken.

Over Dutch Media Lab

Dutch Media Lab ontwikkelt professionele websites voor financieel adviseurs. Iedere website is 100% functioneel op smartphones, tablets, laptops en computerschermen. Zo kan het advieskantoor zich volledig richten op de dienstverlening.

In een markt die continu in beweging staat is een dynamische website belangrijk. Met behulp van de laatste technieken en tools richt Dutch Media Lab jouw website in no-time in. Er zijn tal van rekentools en modules beschikbaar.

Als onderdeel van De Nationale Hypotheekbond weet Dutch Media Lab precies wat een kantoor nodig heeft. Door in nauw contact te staan met de markt kunnen zij in no-time inspelen op veranderingen. Lees hier over onze samenwerking met De Nationale Hypotheekbond.

de Nationale Hypotheekbond

Over Faster Forward

Faster Forward focust zich op de financiële dienstverlening onder het motto “elke dag efficiënter”. Dit houdt in dat we voortdurend werken aan het vergroten van de efficiency van onze klanten en elke dag investeren in technologie en tevreden klanten. Dit doet Faster Forward al meer dan 15 jaar met veel passie. Dankzij deze jarenlange ervaring in de financiële sector is Elements precies waar de adviseur naar op zoek is. Door vele koppelingen met o.a. adviespakketten heeft de adviseur één centraal klantbeeld. Zo kan het klantbeheer efficiënt en effectief worden uitgevoerd.