Faster Forward Event

1 april 2020, Green Village Nieuwegein

Hét event van 2020

Het Faster Forward-evenement van 2020 komt er aan. Dit is een event voor alle relaties van Faster Forward: klanten en partners. Op 1 april 2020 bent u welkom in de Green Village (Blokhoeve 7 te Nieuwegein). Het evenement begint om 09:30 en eindigt om 18:00. 

Op deze pagina leest u meer over het programma en de masterclasses. Onderaan de pagina kunt u zich gratis aanmelden. 

Aanmelden 

Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u later het verzoek om u in te schrijven voor de workshops en presentaties. U ziet dan ook het volledige programma.

Programma

We hebben voor deze dag een veelzijdig programma samengesteld.

09:30 – 10:00

Ontvangst gasten

U wordt ontvangen met een drankje en ontvangt een naambadge. Daarnaast kunt u alvast uw programma bekijken en rondlopen op de beursvloer.

10:00 – 10:45

Opening door Faster Forward

André van Nieuwenhuijzen (Algemeen Directeur) en Marco van Est (Operationeel Directeur) openen de dag. Zij nemen u mee in de reis van Faster Forward. Van 2006 tot 2020. Daarnaast vertellen ze wat u de toekomst van Faster Forward u gaat brengen.

11:00 – 12:30

Masterclasses Ronde 1

Tijdens het Faster Forward event worden er 3 masterclasses van ieder 25 minuten gegeven. Deze worden verzorgd door Faster Forward en/of één van onze partners.

Samenwerking Faster Forward & de Nationale Hypotheekbond

Jos van Driesum vertelt de ins & outs van de vernieuwde samenwerking tussen Faster Foward en de Nationale Hypotheekbond. Hij geeft uitleg over waar beide partijen vandaan komen en waar ze gezamenlijk naar toe willen. 

Word een pro in Elements: handige tips & tricks

Masterclass door Faster Forward over het werken met Elements. Denk hierbij aan uitleg over workflows en nieuwsbrieven.

In de broekzak van uw consument met uw eigen app

Jasper Maes, oprichter van Apps & Finance, presenteert de voordelen van een consumentenapp. Zo ontdekt u hoe u meer rendement haalt uit uw bestaande klanten en meer tijd overhoudt om te adviseren. 

Krijg weer grip op uw klanten, verbeter uw nazorg én verhoog uw omzet

Mischa Diender, oprichter van Contaqt, vertelt in zijn masterclass hoe u uw nazorg verbetert en uw omzet verhoogt. Hiermee weet u precies hoe u grip krijgt op uw klanten.

Contact via e-mail: succesvoller met gedragspsychologische technieken!

Mischa Coster (mediapsycholoog en internationaal spreker) en Paul de Heer (marketingexpert financiële dienstverlening) van Guideology vertellen u hoe bepalend onbewust gedrag is en hoe u dat correct en professioneel kunt beïnvloeden.

Razendsnel polisgegevens actualiseren via Aplaza

Marco Hendrickx, directeur van Aplaza, laat u zien hoe u uw verzekeringsprocessen versnelt. Geen prolongaties en mutaties meer handmatig overtypen, maar direct actualiseren in Elements. Hiermee bespaart u een hoop tijd.

Efficiënt verzekeren via Risk & Faster Forward

Tijdens deze masterclass vertelt RISK Verzekeringen meer over de wijze waarop RISK en Faster Forward samenwerken ten behoeve van de adviseur. Dankzij de integratie van vergelijk & sluit software (het Subliempakket) in Elements kunnen adviseurs verzekeringen vergelijken en afsluiten in één softwarepakket. 

Q&A Adviesbox: leer hoe u dit adviespakket optimaal inzet!

Tijdens deze interactieve sessie kunt u al uw prangende vragen voorleggen en krijgt u tips en trucs mee die u de volgende dag meteen kunt toepassen op kantoor. De sessie wordt gegeven door Rob Jansen, Sales Manager bij Intersoftware.

Hoe ontwikkelt Faster Forward zijn software?

Marco van Est, operationeel directeur, vertelt hoe Faster Forward software ontwikkelt. Daarnaast gaat hij dieper in op softwarebeveiliging en hoe beveilingsrisico’s worden vermeden.

Snel samenwerken via gebruiksvriendelijke formulieren.

Jeroen Hoorn, eigenaar van Digitaal op Maat, vertelt over de mogelijkheden van online formulieren. Met Digitaal op Maat kunt u binnen no-time dynamische formulieren inrichten. 

12:30 – 13:15

Lunch

Er wordt een lunch verzorgd door de catering van Green Village. De lunch bestaat uit dagsoep, diverse belegde broodjes met vlees, vis of vegetarisch beleg, mini broodjes kroket, een saladebar een een yoghurtbar.

13:15 – 14:15

Masterclasses Ronde 2

Tijdens de tweede ronde masterclasses worden deels dezelfde masterclasses verzorgd als tijdens de eerste ronde. De tweede ronde bevat 2 masterclasses van ieder 25 minuten. Het exacte programma wordt later bekendgemaakt.

14:30 – 15:00

Illusionist Rich Magic

Goochelaar Rich Magic staat garant voor absoluut topkwaliteit en bijzonder entertainment van hoogstaand niveau. Zijn jarenlange ervaring en professionele aanpak, zorgen altijd voor een presentatie waar nog lang over nagepraat zal worden. Deze moderne artiest presenteert een frisse act met magic, mindreading en zakkenrollen.

15:00 – 15:30

Elements gebruikers aan het woord

In een huiskamersetting op het plenaire podium gaan meerdere Elements gebruikers in gesprek over hun bedrijf. Zij vertellen wat software oplevert in hun dagelijkse werkzaamheden en hoe ze bijvoorbeeld omgaan met de AVG.

15:45 – 16:30

Futuroloog Richard van Hooijdonk

We staan aan de vooravond van grote veranderingen. Nieuwe mogelijkheden en businessmodellen ontstaan. Organisaties moeten klaar worden gemaakt voor de toekomst.

Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. 

16:30 – 17:30

Afsluiting en borrel

André van Nieuwenhuijzen sluit de dag af met een kort dankwoord. Tot slot gaan we over tot de borrel op de beursvloer. De catering van Green Village zorgt voor fingerfood en drankjes. 

Bruisende beursvloer

Namens Faster Forward hebben we een aantal van onze partners uitgenodigd. Deze zullen aanwezig zijn op onze eigen mini-beursvloer. Hier kunt u met hen netwerken en praten over hun nieuwe ontwikkelingen.

Meld u hier aan voor het event

4 + 12 =